Zondagssnoepjes: Ombre-traktaties

Merriam Webster definieert ombre als: “kleuren of tonen hebben die in elkaar overlopen.” Ik definieer het als “soooo mooittttty.”

Hier, waarom laat ik het je niet gewoon zien?

(Door Suikerbloem Taarten)

 dat is ombre.

Is het niet prachtig?

Wat ik me pas realiseerde toen ik naar ombre-cakes ging kijken, was: op hoeveel manieren? ombre kan in een cake worden verwerkt.

Soms letterlijk.

(Door AK Taart Ontwerp)

 

Ook de buitenkant verdient een kijkje:

(Door AK Taart Ontwerp)

 

Er zijn veel manieren om ombre te bereiken.

Je kunt een smetteloze witte cake nemen en “ombre” met een paar mooie biesjes:

(Door taart coquette)

 

… of misschien een werveling van bloemen — zoals deze, geïnspireerd op een uitnodiging met Steampunk-thema:

(Door Suiker Lied Taarten)

(ZienSteampunk niet hebben bruin zijn…)

 

Het lijkt erop dat bakkers van vrijwel alles ombre-cakes kunnen maken:

Mooie blauwe ruches:

(Door Cake Central lid ChrisJack1)

 

…grote, swoopy wervelingen:

(Door Charme Stadstaarten)

 

…roze fondantbuizen:

(Door Dikke Meiden Taarten)

 

… piepkleine bloemen:

(Door Taart fixatie)

 

…en zonsondergang slashes:

(Door Eet Taart Wees Vrolijk)

 

Soms is de schaduw subtiel:

(Door Olijfkunsten)

 

Andere ombre-cakes zijn iets extravert:

(Door glazuur)

 

Je zou zeker niet kunnen beschuldigen deze taart van verlegen zijn:

(Door Maggie Austin-taart)

… maakt niet uit hoe veel het bloost.

 

Een ding is zeker; ombre taarten zullen nooit stilletjes naar de achtergrond verdwijnen.

En godzijdank daarvoor!

 

Maak er een heerlijke zondag van!

*****

PS Zet je schrap voor onze cheesiest product review ooit:

King Arthur Better Cheddar Cheese Poeder

Dus John is een popcorn fanaticus, en heeft een leven lang alle soorten kaaspopcorn geproefd die hij kan vinden. Zijn favoriet aller tijden is van een kiosk in een winkelcentrum genaamd Doc Popcorn, waar ze knallen en het vers mixen, maar hij meldt dat het op één na beste is om toe te voegen deze kaaspoeder tot een zak magnetronpopcorn.

John’s probeerde een half dozijn best beoordeelde kaaspoeders op Amazon, en meldt dat King Arthur de winnaar is voor de meest pittige cheesiness – met Hoosier Hill Farm op een goede tweede. (En Hoosier Hill heeft twee keer zoveel voor dezelfde prijs, dus het is een beter koopje.)

Dus hey, als je van vers gepofte, punch-you-in-the-face kaasachtige kaaspopcorn houdt, probeer dit dan eens! En volgens de recensies kun je het ook gebruiken om kaassaus te maken (voeg gewoon boter en melk toe), strooi het over groenten, soepen, gebakken aardappelen… Ik bedoel, het is kaas, jullie allemaal. Wat is er niet om lief te hebben?

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

      Leave a reply

      Detaartenfee.be
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0
      Shopping cart